WELKOM BIJ GOLDFISH ROYAL CASTLE! ONTDEK ONS LOYALITEITSPROGRAMMA

WELKOM BIJ GOLDFISH ROYAL CASTLE! ONTDEK ONS LOYALITEITSPROGRAMMA.

 

     

Onze trouwste klanten worden Goldfish Royal!

Op die manier willen we je bedanken voor je aankopen op de Goldfish Kids Web Store. Voortaan krijg je telkens als je bij ons bestelt Kroontjes die je kunt inruilen tegen kortingen op je volgende aankopen. Maar je hoeft niet per se geld uit te geven om beloond te worden: verdien extra Kroontjes met eenvoudige acties, zoals vrienden doorverwijzen naar onze website.

Word Goldfish Royal!<

Kroontjes verdienen en uitgeven bij Goldfish Royal Castle..

 

Hoe verdien je Kroontjes?

Bestel 1 €  Verdien 2 kroontjes voor elke euro;

 

Bonus Kroontjes?

Bestel > 100 €    Verdien 200 KROONTJES + 100 BONUSKROONTJES

Bestel > 200 €    Verdien 400 KROONTJES + 200 BONUSKROONTJES

Bestel > 300 €    Verdien 600 KROONTJES + 300 BONUSKROONTJES

 

Hoe geef je Kroontjes uit?

100 crowns   1€ kortingt

 

Goldfish Royal Loyal 

Om te bewijzen hoezeer we onze trouwe klanten in ons hart dragen, kun je nog op andere manieren Kroontjes verdienen dan door je favoriete producten te kopen.

200 kroontjes   om een account aan te maken

10 kroontjes    om te delen op sociale media

100 kroontjes   om in te schrijven op onze nieuwsbrief

100 kroontjes    voor elk jaar dat je een account hebt

 

Tell a Friend

Sharing is caring. Daar geloven we bij de Goldfish Kids Web Store sterk in. Nu je een kijkje in onze producten hebt genomen, is het tijd om sociaal te gaan. Nodig je vrienden uit op Goldfish Castle en krijg gelijk extra Kroontjes! En als zij er even gek van zijn als jij, zal het zeker niet de laatste keer zijn dat je beloond wordt ...

300 kroontjes   bij de eerste aankoop van een vriend

 

Veelgestelde vragen

• Hoe verdien ik Kroontjes?

Om Kroontjes te verdienen, moet je eerst een account op onze store hebben. Meld je aan voor een account. Zodra je een account hebt, verdien je Kroontjes door bestellingen te plaatsen en Bonuskroontjes door de acties in onze sectie 'Verdienen' te voltooien.

• Hoe geef ik Kroontjes uit?

Je kunt je Kroontjes uitgeven aan elke bestelling die je op onze store plaatst. In het winkelmandje of aan de kassa verschuif je de slider om te bepalen hoeveel Kroontjes je uitgeeft aan die bestelling. Vergeet niet je eerst aan te melden!

• Hoe vaak kan ik delen op sociale media?

Je kunt onze producten of pagina's op onze sociale media delen zo vaak je wilt. We kunnen je wel maar Kroontjes geven voor de eerste 10 keer dat je deelt op sociale media.

• Hoe werkt de jaarlijkse beloning?

We belonen je voor elke 365 dagen dat je lid bent van Goldfish Royal Castle, gedurende de eerste 3 jaar dat je een account bij ons hebt.