Geboortelijst #goldfishstyle

 

Baby onderweg? Vermeld ‘Goldfish geschenkbon’ bij de cadeautips op je geboortekaartje en krijg er een geboortegeschenk van ons bovenop.

 

De geschenkbonnen: in een doosje of in je mailbox

Mooi verpakt om persoonlijk te overhandigen tijdens het babybezoek of pijlsnel in de mailbox van mama of papa gedropt: onze cadeaubonnen zijn er op papier of digitaal. Ze kunnen zowel in de winkel als online worden aangekocht. De schenker kiest wat voor hem/haar het gemakkelijkst is.

 

Waarom geen ‘echte’ geboortelijst?

Een traditionele geboortelijst, met aankoopverplichting en kleertjes die voor jou gereserveerd liggen in een kastje? Dat doen we bij Goldfish niet. Want wat als… je baby nét tijdens de koopjesperiode wordt geboren? Dan vinden wij het een beetje sneu dat je familie en vrienden jouw cadeau toch ‘aan volle pot’ moeten shoppen. Babykleertjes kiezen is een feest, en dat houden we graag zo. Bovendien kies je met een bon de outfits die jouw baby het mooist staan. In de juiste maat. En dan kan je nu eenmaal beter nà dan voor de geboorte J. Cadeaubonnen blijven anderhalf jaar geldig. Dat betekent dat je je baby zes seizoenen lang in het nieuw kan stoppen.

 

Ons cadeau voor jou: een geschenkbon twv. 10%

Net zoals bij de ‘gewone’ geboortelijst, krijg je ook bij Goldfish een cadeau bovenop al je cadeaus. Wij schenken je met plezier een Goldfish cadeaubon ter waarde van 10 procent. Hoe dat werkt? Simpel: noteer alle cadeauboncodes (met bijbehorende bedragen) die je ontvangen hebt en kom even langs in de winkel: wij doen het rekenwerk en overhandigen je vervolgens een feestelijk doosje shopplezier!

  

Meer info? Vraag er ons naar in de shop of via de online chat.